Catering voor elk evenement

U bent bedrijfsleider en wenst een belangrijk evenement te plannen voor uw personeel en/of genodigden. Geen enkel probleem. De Georges heeft alle troeven in handen om uw feest feilloos te doen verlopen.

Privé personen doen eveneens steeds meer en meer beroep op onze diensten voor het verzorgen van hun feesten thuis. Deze zijn zeer uiteenlopend: verjaardagsparty’s, familiefeesten, communiefeesten, tuinfeesten, barbecues…60 jaar ervaring, 60 jaar puur vakmanschap !

Horeca & business catering

Elke horeca zaak kan bij ons terecht om enkele klassieke thuisgemaakt gerechten bestellen - vol-au-vent, ballekes in tomatensaus, spaghetti saus, soepen, etc. Kiest u voor snelheid, kwaliteit en attractieve prijs, dan is De George uw ideale partner.

Party planning

De George plant uw bedrijfs- of privé-evenement tot in het kleinste detail. Het resultaat: een prachtige party op maat van jouw wensen. U kunt op ons rekenen om de perfecte locatie uit te zoeken en alle logistiek en organisatie te beheren. Behoudens de gerechten, koude en/of warme, zorgen wij tevens voor het noodzakelijke meubilair en uiteraard de tafeldekking en versiering en een professionele bediening. Met het enige doel: een onvergetelijke sfeer creëren!

sports event catering

Voor uw sportsclub- of verenigings-evenement, kunnen we ook leuke formules samenstellen. In Leuven hebben we een aantal vaste externe locaties (Sportoase en vip-accommdatie in Den Dreef). Verkiest u voor een andere locatie dan brengt De George onze expertise daar naartoe.

Home & garden parties

Privé dinners en garden pary’s behoren tot onze expertise. We staan in voor de organisatie, het thema, de decoratie en de voeding en drank. U kunt van de leuke sfeer en het gezelschap van uw vrienden genieten als we de druk van uw schouders afnemen.

Takeaway

De Georges werkt ook op verplaatsing en bieden u ook de kans om verzorgde buffetten en gerechten, koud of warm, zonder bediening te laten afleveren. Zelfs een verhuurdienst voor een volledig gedekte tafel zit in hun dienstenpakket.

Walking dinner

We stellen u passend bij het concept van uw feest de lekkerste gerechtjes voor om staand te eten. Dus krijgen de gasten van uw walking dinner voortdurend fingerfood en kleine gerechtjes aangeboden. We zorgen voor meer dan voldoende keuze, zodat uw gasten naar eigen voorkeur de gerechtjes die hen aanspreken kunnen selecteren. Verkiest u voor een buffetformule dan is de keuze ook breed.

Barbecues

Voor elke gelegenheid en naar elke smaak- de perfecte barbecue en grill. Met een gezellige barbecue op een heerlijke zomeravond of een sfeervol gourmetfeest met al uw vrienden, familie of collega's aan tafel. Plant u een tuinfeest of een straatfeest, een huwelijk of een verjaardag? We staan klaar om een uitgebreide BBQ menu voor u samen te stellen, maar ook alle materiaal bezorgen en de barbecue bedienen.

finger food

Bij De George hebben we een groot aanbod van fingerfood. In lijn van de thema van uw feest creeren we een creatieve en heerlijke assortiment van hapjes, gerechtjes en fingerfood. Classiek of modern, zomers of winters, exotisch of fusion - aan u de keuze.

food sharing

Foodsharing is een concept die gezelligheid aan tafel brengt. Een groepje vrienden, een office party of een familiefeest, het wordt nog leuker! Verschillende gerechten worden in het midden van de tafel geplaatst zodat je deze met elkaar kan delen. Ideaal voor de twijfelaars, maar ook een perfecte manier om nieuwe smaken te proeven!

food trucks

Plant u een sportevenement, een straatfeest of een festival? De Georges bidt u aan verschillende formules om van food trucks gebruik te maken. We stellen samen de perfecte menu voor uw evenement.