Voor elk evenement het perfecte salon!

Het ene feest is het andere niet. Daarom kunt u bij Salons Georges kiezen uit verschillende formules. U hoeft ervoor niet eens gebruik te maken van onze salons. Onze traiteurdienst zorgt er eveneens voor dat uw feest thuis, in uw bedrijf of elders schitterend slaagt.

Onze Salons en Zalen


Op kelderverdieping, bereikbaar via de trap naast de gang die leidt naar de inkom van het restaurant “tijd a tijd”, aan de kant van het Hogeschoolplein, bevindt zich een knusse bar: “Georgie’s bar”, plaats biedende aan 50 a 60 personen. Deze bar wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het aperitief voorafgaand aan een banket voor een klein gezelschap (ongev. max 50 personen)

Deze bar wordt eveneens ter beschikking gesteld voor de organisatie van kleine fuiven, verjaardagsparty’s e.d.

Er is ook een dansvloer aanwezig.
Op het gelijkvloers wordt de bezoeker verwelkomd aan onze receptiebalie. Hier bevindt zich eveneens het receptiesalon: een zeer stijlvol ingericht salon dat sporadisch wordt gebruikt voor kleinere recepties.
Via de gang naar het achterste gedeelte van het gebouw komt men in de GAMBRINUS-zaal. De Gambrinuszaal is de grootste feestzaal van het complexe en biedt plaats aan ongeveer 1000 personen voor staande recepties en ongeveer 500 personen voor een banket. Niettegenstaande de vrij grote oppervlakte van deze zaal wordt deze steeds zeer stijlvol ingericht voor de grote receptie-en banketactiviteiten.
Deze zaal wordt eveneens gebruikt voor grote vergaderingen, seminaries, tentoonstellingen, kleine vakbeurzen, dansavonden enz
Het grootste van de drie salons gelegen op de eerste verdieping met een oppervlakte van ongeveer 200 m2.

Deze salons biedt plaats aan ruim 250 personen voor een receptie en kan 120 a 130 gasten herbergen voor een banket. De marmeren vloer is bedekt met een aantal Oosterse tapijten.

Deze salon is zeer mooi ingericht, heeft een autonome bar en een dansvloer. Tevens is er een prachtige vleugelpiano ter beschikking. Deze salon is geklimatiseerd.
Stijlvol vierkantig salon, mooi bemeubeld, van ongeveer 80 m2. In banketvorm biedt deze salon plaats aan 70 a 80 personen. De antiekhouten vloer en de meubels geven een aparte stijl aan deze salon.

Uiterst geschikt voor kleine(re) feesten waar eveneens gedanst wordt.

Uitzicht op het Hogeschoolplein.
Aan de overkant van de overloop bevindt zich het “Adriaansalon”. Van uitzicht totaal anders dan het salon de” Jaartallen”. Rechthoekig van vorm. De vloerbekleding bestaat uit voltapijt en de moderne overgordijnen en de Amerikaanse zonneluiken geven dit salon eveneens een aparte stijl. Geschikt voor 80 a 90 personen.

Bij een banket of een party waar ook wordt gedanst bestaat de mogelijkheid een kleine demonteerbare houten dansvloer aan te brengen.

Uitzicht op het Hogeschoolplein
Op de tweede verdieping is er de salon “Fiere Margriet”, de kleinste salon in het complexe maar zeer knus en mooi ingericht. Een salon waar men zich onmiddellijk “thuis” voelt.

De “Fiere Margriet” biedt mogelijkheden tot 50 a 60 personen voor feestjes en banketten. De vloerbekleding bestaat uit vast tapijt.

De ideale salon voor o.a. familiefeestjes, communiefeesten, verjaardagparty’s e.d. Uitzicht op het Hogeschoolplein.