Voor elk feest een formule!

Het ene feest is het andere niet. Daarom kunt u bij Salons Georges kiezen uit verschillende formules. U hoeft ervoor niet eens gebruik te maken van onze salons. Onze traiteurdienst zorgt er eveneens voor dat uw feest thuis, in uw bedrijf of elders schitterend slaagt.

FEESTEN IN DE SALONS GEORGES

Onze salons en zalen bieden u de mogelijkheid de meest uiteenlopende activiteiten te organiseren: van vergadering, congres, receptie, personeelsfeest, modeshow… tot familiefeest. Een spetterende gala- en dansavond behoren eveneens tot de mogelijkheden. Indien gewenst wordt de nodige audiovisuele apparatuur u gratis ter beschikking gesteld. In het weekend en op verzoek ook tijdens de werkdagen bieden wij u onze gratis parkingservice aan.

BEDIENING OP UW WENKEN…
OOK OP VERPLAATSING

Wenst u een banket of receptie te organiseren bij u thuis, in uw bedrijf of elders?
Dan stellen wij graag onze traiteurservice én ons geschoold personeel ter beschikking. Een directielid komt, samen met u, de praktische details ter plaatse bespreken.

CATERINGSERVICE VOOR BEDRIJVEN

Bedrijven doen meer en meer beroep op onze cateringdienst om, tegen een voordelige prijs, toch lekkere en voedzame maaltijden te verzorgen in hun personeelsrestaurant. Salons Georges is hiervoor uitstekend uitgerust en neemt, desgewenst, de volledige uitbating van uw personeelsrestaurant voor haar rekening. Tevens kunt u elke dag beroep doen op onze afdeling “belegde broodjes”.

waarom voor ons kiezen ?

De keuken van de Georges is zoals muziek, we introduceren op de juiste tonen de nieuwste catering trends & originele eetculturen. Salons Georges is veel meer dan onze Salons ...

60 jaar ervaring, 60 jaar puur vakmanschap !

THUISBEZORGEN IS EEN KOUD KUNSTJE… TENZIJ U WARM VERKIEST

Salons Georges biedt u tevens de mogelijkheid om verzorgde buffetten en gerechten – koud of warm – zonder bediening, te laten leveren. Wenst u de vervoerskosten uit te sparen dan kunt u zelf uw bestelling afhalen.

GASTRONOMISCH TAFELEN IN RESTAURANT “TIJD A TIJD”

Sinds enkele jaren kan ook de meest kieskeurige restaurantganger hier terecht. Op het gelijkvloers van het complex werd een salon omgetoverd tot een stijlvol en trendy restaurant. Exquise vis-en vleesgerechten, aangevuld met een uitgelezen wijnkaart kunnen er onze gasten uitstekend bekoren. Reserveer uw tafel EN uw GRATIS privé-parking.
(Uitsluitend voor groepen v.a 10 personen op reservatie)

U KOMT NOOIT EEN BORD TE KORT

Voor uw feest of diner kunt u bij Salons Georges ook al het nodige materiaal huren: van het kleinste bordje tot een volledig gedekte tafel.
(Bij een feest in onze salons is dit uiteraard steeds volledig begrepen in de vooraf vastgestelde prijs)